Povestea impresionanta a omului care a facut sex pe Luna

Scris de

Cat de departe ai merge pentru a-ti impresiona iubita? Cina romantica, plimbari sub clar de luna, bijuterii si alte lucruri asemenea. Insa un barbat a vrut sa atinga apogeul non-conformismului, la propriu, sa-i aduca persoanei iubite luna de pe cer – atunci cand s-a decis sa fure comoara selenara a celor de la NASA.

Pe 20 iulie, 2002, internul NASA, Thad Roberts, a furat un seif de aproximativ 300 de kilograme, care continea roci de pe Luna, adunate din toate misiunile NASA, incepand cu 1969, anul in care a avut loc prima si singura aselenizare de pana acum. Rocile au fost transportate de Thad, alaturi de iubita cu care era de doar cateva saptamani, prietena acesteia si un colectionar inrait de lucruri inedite, in Orlando, unde a avut loc si momentul care i-a schimbat intreaga perspectiva despre viata: a facut sex pe rocile selenare, intr-un motel ieftin.

Cand a incercat sa vanda aceste pietre, Thad a constatat, insa prea tarziu, ca belgianul colectionar era de fapt agent FBI sub acoperire. Barbatul a fost astfel arestat, judecat si condamnat la sapte ani de inchisoare, dand cu piciorul unei cariere prolifice.

Furtul a avut loc in 2002, insa NASA a facut tot posibilul sa pastreze toate aceste date confidentiale. Dupa un deceniu de la acest incident, Roberts s-a decis sa scoata adevarul la iveala. Astfel, in colaborare cu scriitorul Ben Mezrich, barbatul si-a scris biografia, intitulata “Sex on the Moon”. Tot in aceasta carte, Thad dezvaluie si idealurile sale ca angajat de baza al NASA: facea parte dintr-un program realizabil, conform caruia el trebuia sa fie primul om care ajunge pe Marte.

Furt, sex, FBI, femei, NASA, dragoste, romantism si, in final, inchisoare – astfel poate fi rezumata viata singurului barbat care a facut sex pe luna. Povestea ne determina sa ajungem la o concluzie nefasta, insa valabila in lumea contemporana: nu merita, nici macar o clipa, sa iti sacrifici intreaga viata pentru o aventura sexuala.

Sursa: CBC
Sursa foto: Daily Mail

Etichete: , , , , , , ,

NemiraNemira
EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.