Raidul impotriva lui Osama bin Laden a fost transmis pe Twitter

Scris de

Operatiunile impotriva teroristului numarul unu al planetei, Osama bin Laden, au fost secrete, insa au fost transmise cu brio pe Twitter de o persoana care nu stia ce se intampla.

Sohaib Athar, manager de tehnologie la firma Really Virtual, a transmis “in direct” loviturile armate impotriva adapostului lui Bin Laden. Athar are contul de Twitter @ReallyVirtual.
El a inceput descrierea momentului din Abbottobad, Pakistan, acum 10 ore, spunand ca “Elicopterele zboara deasupra Abbottabad la 1AM (este un eveniment rar)”.

Apoi spune “Pleaca elicopterule – pana nu iau un plici gigant de muste”. Insa urmatorul e mai la obiect: “Un urias bang zguduie fereastra in Abbottabad Cantt. Si sper ca nu este startul a ceva nasol”. Dupa care el a notat ca totul a fost tacut, pentru ca mai tarziu sa spuna ca “putinii oameni online la aceste momente din noapte spun ca unul dintre elicoptere nu era pakistanez…”.

El a mai raportat si ca unul din cele patru elicoptere a fost doborat.

Dupa care, afland de soarta lui Bin Laden, a spus ca el e “tipul care a transmis live radul asupra lui Osama fara sa stie”.

Mai tare decat CNN-ul…

Sursa: VentureBeat
Sursa foto: blog.shapingcloud.com

Etichete: , , , , , ,

NemiraNemira
EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.