Romancele si bulgaroaicele au spart piata prostitutiei din Franta cu preturi de criza

Scris de

prostituate in ParisCriza economică nu a ocolit nici parcul Bois de Boulogne, cunoscut drept o zona a Parisului in care prostituatele isi fac veacul. Frantuzoaicele resimt cel mai puternic criza pentru ca noile venite, in special din Romania si Bulgaria, practica tarife de criza cu pana la 30 de euro mai mici.

Politia din Paris este obligata sa patruleze mai des pentru a evita conflictele din Bois de Boulogne. Prostituatele mai vechi le acuza pe romance si pe bulgaroaice ca lucreaza sub supravegherea unor traficanti, ca fac parte din retele bine organizate si ca le fura clientii pentru ca negociaza preturi de criza.

”Romancele si bulgaroaicele nu respecta codurile. Este din ce in ce mai dificil sa lucram aici. Clientii negociaza tariful, refuza sa plateasca pretul cerut de noi iar fetele din zona de Est ajuta la asta cerand cu 20-30 de euro mai putin decat noi”, a declarat una dintre vechile prostituate din parc.

Politia declara ca sunt multe fete aduse din Est care sunt obligate sa se prostitueze chiar de parintii lor sau care fac parte din retele extrem de bine organizate. ”Retelele din Balcani, venite in Bois de Boulogne, sunt extrem de bine organizate. Adesea, sunt afaceri de familie. Prezenta lor in parc conduce la conflicte violente cu populatia din parc”, a declarat un politist.

 

 

Sursa: Le Parisien
Sursa foto: The Telegraph

Etichete: , , , , , , , ,

NemiraNemira
EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.