Primul BlackBerry QNX, o revolutie in materie de design

Scris de

Nu a trecut mult de la anuntul Research in Motion (RIM) ca viitorul sau il constituie sistemul de operare BBX, ca iata ca au aparut imagini si detalii cu primul terminal de pe aceasta platforma.

Acesta se departeaza puternic de designul traditional al firmei canadiene, lasa in urma tastatura fizica si formele rotunde pentru ecran tactil si formelor patratoase. “Sasiul” sau este mai subtire decat iPhone 4 si cam la fel ca la Samsung Galaxy II. De asemenea, dispozitivul poate sta in picioare pe o parte, ceea ce sugereaza existenta unui pico-proiector. Materialul folosit este si el nou: aluminiu.

Forma sugereaza o asemanare cu modelul Porsche Design, asa ca nu ar fi foarte neobisnuit ca terminalul sa fi fost desenat tot de ei.

Avand numele de cod “London”, dispozitivul este programat pentru lansare in iunie 2012.
Acesta va avea un procesor dual-core Texas Instruments OMAP de 1,5 GHz, ceea ce ar insemna trecerea BlackBerry de pe procesoarele Qualcomm la rivalii Texas Instruments.

Mai departe, sub “capota” gasim 1 GB de memorie RAM si 16 GB pentru stocare. Camera din spate va avea 8 megapixeli iar o alta de 2 megapixeli va fi prezenta in fata.

Sursa: SlashGear
Sursa foto: SlashGear

Etichete: , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.