Sistemul de operare BBX, urmasul BlackBerry, atacat in justitie

Scris de

N-au trecut

Buy cheap levitra

decat cateva zile de la prezentarea de catre Research in Motion (RIM), a sistemului de operare BBX, urmasul sistemelor BlackBerry, ca iata a sosit si prima problema.

Producatorul de telefoane si tablete a fost acuzat de catre Basis International, o firma de software din Albuquerque, ca marca sa inregistrata BBx pentru un limbaj de calculator ce functioneaza pe multiple platforme, este in conflict cu ce au lansat canadienii.

Basis ameninta cu actiuni legale. Compania a indicat RIM ca noua platforma BBX creaza confuzie pentru utilizatorii sai si ca denumirea i-ar putea strica renumele in privinta posibilitatii sale de dezvoltare cros-platforma.

BBX este viitorul sistem de operare al telefoanelor BlackBerry, ce va inlocui actualul BlackBerry OS 7, prezent pe telefoanele lansate abia acum doua luni. RIM tinteste prin acesta unificarea sistemului QNX de pe tableta PlayBook cu cel de pe telefoanele sale inteligente. BBX va suporta rularea de aplicatii Android. BBX va suporta aplicatiile deja dezvoltate pentru PlayBook, Adobe Air/Flash, si HTML 5. Zilnic acum sunt descarcate 5 milioane de aplicatii BlackBerry, a declarat Mike Lazaridis, co-presedinte si co-director executiv al RIM.

Sursa: The Business Insider
Sursa foto: www.berryfication.com

Etichete: , , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (2)

 

  1. […] mult de la anuntul Research in Motion (RIM) ca viitorul sau il constituie sistemul de operare BBX, ca iata ca au aparut imagini si detalii cu primul terminal de pe aceasta […]

  2. […] Iubitorii BlackBerry au acum un nou motiv de mahnire, dupa ce Research in Motion (RIM), compania lor preferata, a pierdut procesul privind brandul BBX. […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.