Suedia a castigat Eurovision 2012

Scris de

Cantareata suedeza Loreen a castigat concursului Eurovision, care a avut loc sambata in orasul Baku din Azerbaijan, comptitie in care au concurat 25 de natiuni. 

Loreen, in varsta de 28 de ani, s-a clasat pe locul intai in finala Eurovision cu piesa ”Euphoria”, la mare distanta fata de celelalte tari, insumand un numar de 372 de puncte. Imbracata in haine inchise la culoare, aceasta a cantat printre umbre, lumini intermitente, vant si zapada.
”Vreau sa va spun ca va iubesc mult. Va multumesc ca ati crezut in mine”, a declarat aceasta la scurt timp dupa aflarea rezultatelor, adresandu-se fanilor ei. ”Acest premiu nu este doar al meu. Este al nostru”.

Evenimentul, organizat anual, atrage o audienta globala estimata la 125 milioane, fiind un concurs asteptat si placut datorita combinatiei de costume extravagante, melodii pop kitch, talente uneori indoielnice si rivalitati internationale.

Autor: Denise Mihalache

Sursa: CNN
Sursa foto: CNN

Etichete: , , , , , , , , ,

NemiraNemira
EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.