Sustine-l pe micutul Damian la Charity Fashion Fair

Scris de

Sambata, 25 iunie cei mai in voga tineri designeri se intalnesc la Bonton in cadrul unui eveniment caritabil ce spera sa ii ofere o noua sansa lui Damian, un baiet de sase ani ce sufera de autism.

Incepand cu ora 11.30 veti avea ocazia sa licitati obiecte donate de Alin Dinica, Antante, Cherie, Cybela Accesori, Bazzar.ro, Liv Chariere, Lorina Bijoux, JuleS by Julia S si magazinul Blanche, fondurile stranse ajutand cauza lui Damian.

Evenimentul va continua cu un show de moda, in care Doina Levinta, Dan Coman, Rhea Costa, Mirela Diaconu, Edita Lupea, Alin Dinica, Adriana Nedelea si JuliaS by Julia S vor prezenta cele mai recente creatii.

Nu vor lipsi echipele de specialisti de la Keune Professional si de la Scoala de Make-up a Giuliei Nahmany, care va vor incanta cu demonstratii de machiaj si coafura, oferite doamnelor si domnisoarelor prezente la eveniment. Cei de la Avon Romania vin si ei cu surprize si trucuri de infrumusetare.

Intrarea este libera.

 

Sursa: Renne
Sursa foto: Renne

Etichete: , , , , , , , , , , , ,

NemiraNemira
EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.