Top cele mai ciudate restaurante

Scris de

Mancatul ar trebui sa fie intotdeauna o experienta! Cu toate ca mancarea este în general atractia restaurantelor de lux, alte locuri devin memorabile din cu totul alti factori decat nota de plata. Ideea comuna a tuturor acestor restaurante este ca mancatul nu trebuie sa fie ceva obisnuit. Va prezentam in continuare o lista a celor mai ciudate restaurante din lume, cu preparate gastronomice diverse.

1. Hobbit House: Manila, Philippines

 

 

 

 

 

 

Avand un personal format in intregime din pitici filipinezi, restaurantul afirma cu mandrie ca ”are cei mai mici chelneri din lume”.

2. Pyongyang: Laos, Cambodia, Nepal si Emiratele Arabe

 

 

 

 

 

 

Facand parte dintr-un lant de restaurante raspandite in lume, Pyongyang este considerat a fi cel mai apreciat produs de export al Coreei de Nord. Personalul este compus din femei tinere nord-coreene imbracate traditional care lasa inhibitiile deoparte si canta si danseaza pentru clienti.

3. Heart Attack Grill: Las Vegas, Nevada si Statele Unite

 

 

 

 

 

 

Restaurantul se lauda ca serveste clientilor ceea ce patronul sau Jon Basso numeste: ”pornografie nutritionala sau mancare atat de periculoasa incat este socant”. Doi clienti au suferit recent atacuri de cord in timp ce mancau in acest restaurant.

4. NG Meat Bar: Tel Aviv, Israel

 

 

 

 

 

 

Site-ul restaurantului il descrie ca fiind ”mic, romantic si aproape magic”, dar este mai bine sa eviti o intalnire romantica cand de fapt restaurantul este unul in care se mananca in stil barbar, fara tacamuri sau farfurii.

5. Eternity: Truskavets, Ucraina

 

 

 

 

 

 

Cu un umor ucrainean morbid, restaurantul sicriu are o lungime de 20 de metri si este lat si inalt de sase metri.A fost construit de un grup de antreprenori de pompe funebre care au avut grija ca atmosfera funerala sa fie abundata de elemente cu conotatii ale mortii.

6. Modern Toilet: Taipei, Taiwan

 

 

 

 

 

 

Restaurantul este atat de faimos astazi, incat sa il consideri ciudat nu este la moda. La Modern Toilet vei sta la masa pe un vas de toaleta, vei manca pe o cada si vei fi servit din farfurii care seamana cu vasul de toaleta.

7. Fortezza Medicea Jail Restaurant: Pisa, Italia

 

 

 

 

 

 

Este un restaurant situat într-o inchisoare de maxima securitate, in care, sub atenta observatie a garzilor, detinutii iti vor gati, te vor servi si chiar iti vor oferi cina. Pentru a putea lua cina aici, ai de asteptat nu numai sa intri pe lista de rezervari, dar si aprobarea Ministerului Justitiei din Italia care trebuie sa verifice fiecare meniu in parte.

8. Goulizhuang: Beijing, China

 

 

 

 

 

 

Restaurantul este unul chinezesc, din al carui meniu fac parte preparate care au la baza organe genitale ale masculilor din diverse specii de animale.

9. Ninja: New York, Statele Unite

 

 

 

 

 

 

Chelnerii restaurantului nu au arme sau sabii specifice, dar nu te servesc in mod traditional, ci pe miscari de karate si trucuri ce iti provoaca palpitatii

 

Autor: Denise Mihalache

Sursa: CNN
Sursa foto: CNN

Etichete: , , , , , , , , , , ,

NemiraNemira
EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.