Cosmeticele si produsele igienice pot duce la cancer

Scris de

Substantele chimice des folosite in locuinte pot duce la cresterea ratei de aparitie a cancerului, infertilitate si alte probleme grave, a avertizat Agentia Europeana de Mediu.

Acestea perturbeaza productia glandelor endocrine si pot fi un factor care contribuie la cresterea puternica a cancerului, diabetului si obezitatii, scaderea fertilitatii sau probleme neurologice. Chimicalele in cauza pot fi gasite atat in mancare cat si in produse farmaceutice, pesticide, produse igienice si de curatire a casei sau cosmetice.
Institutia europeana a ajuns la aceste concluzii in urma analizei literaturii relevante din ultimii 15 ani.

Deja se cunoaste ca expunerea la estrogen poate duce la cancer de san, fibroza si alte boli la femei, in vreme ce anumite substante care deregleaza glandele pot duce la sperma de slaba calitate sau boli ale tiroidei. Alte studii au legat aceste chimicale de autism, scaderea atentiei si diminuarea functiei cognitive la copii.

O alta problema este ca, desi unele substante nu cauzeaza nimic, in combinatie cu altele pot contribui la efectul general.

Asa ca data viitoare, mai usor cu curatenia generala sau cu machiajul!…

Sursa: TG Daily
Sursa foto: www.softmyhard.com

Etichete: , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.