Trei barbati goi sunt simbol al pacii

Scris de

Barbatii care isi saruta nevestele dimineata traiesc cu pana la cinci ani mai mult decat cei care nu o fac.

Nu ar trebui sa ne mire acest lucru. De ce? Pentru ca barbatii care isi saruta nevestele dimineata nu o fac numai din dragoste, ci si in semn de recunostinta ca mancarea pe care au servit-o cu o seara inainte nu a continut ingrediente precum ”cianura”. Unora le place viata, altora nu. Cei care nu isi saruta nevestele sunt adevarati ”risk-takers” si le place sa isi traiasca fiecare zi ca si cand ar fi ultima!

Douazeci si noua la suta din femei petrec mai mult timp la cumparaturi de pantofi decat in cautarea unui partener de viata.

Sa facem o scurta analiza a pantofului: piele, face piciorul sa arate bine, nu se supara ca e calcat in picioare in fiecare zi, poti avea cate perechi de pantofi vrei pentru ca societatea nu te va judeca, poti avea cate perechi de pantofi vrei, pentru ca nu se vor certa intre ei niciodata, magazinele cu pantofi sunt peste tot, dai un ban, dar esti sigura de calitatea lui etc. Acum sa facem o scurta analiza a barbatului (a partenerului de viata): piele, daca nu e atent iti poate lasa diverse vanatai pe coapse, se supara daca este calcat in picioare in fiecare zi, nu poti avea un numar prea mare de parteneri de viata, pentru ca societatea te va judeca, nu poti avea un numar prea mare de parteneri de viata pentru ca, intr-un final, vor afla unul de altul si se vor certa intre ei, nu exista magazine cu un astfel de produs ”Partener de viata”, poti investi bani grei intr-un barbat si sa iti dai seama abia apoi de calitatea lui indoielnica etc. Putem trage concluzia ca femeile nu gresesc cu nimic. La shopping fetelor!

Premiul Nobel pentru Pace infatiseaza pe una din fetele sale trei barbati goi care stau cu mainile unul pe umerii celuilalt.

Daca imaginea a trei barbati goi care se simt confortabil unul cu celalalt nu inspira pace, atunci nu stiu ce inspira. ”Homosexualitate” mi se sopteste in casca.

Club Direct, o companie de asigurari turistice din Marea Britanie, ofera asigurari pentru nuci de cocos ”cazatoare”.

Astfel de asigurari sunt cu siguranta benefice pentru cei care petrec timp pe insule exotice, dar ce ne facem cu turistii din Marea Britanie care vor sa viziteze Romania? Oare Club Direct are planuri de asigurari pentru mucuri de tigara aruncate de la balcon, pentru saliva, pentru pungi de gunoi, pentru diverse ustensile care zboara pe geamul de la bucatarie al omului care s-a hotarat sa nu le mai foloseasca si multe alte lucruri pe care cu siguranta compania Club Direct nici nu s-a gandit sa le includa intr-un plan de asigurare.

Patruzeci la suta din femei au aruncat, la un moment dat, cu incaltaminte intr-un barbat.

Dupa cum spuneam mai sus, de aceea pantofii sunt la mare cautare: cum poti sa arunci cu un barbat intr-un pantof? Pantoful nici macar nu o sa-ti dea un motiv sa te gandesti la asa ceva.

Sursa: Renne
Sursa foto: Renne

Etichete: , , , , , , , ,

NemiraNemira
EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.