Chelsea negociaza transferul lui Lukaku

Scris de

Chelsea se afla in discutii cu Anderlecht pentru transferul lui Romelu Lukaku pe Stamford Bridge. Managerul general de la echipa belgiana, Herman van Holsbeeck, a fost la Londra pentru a incerca sa incheie o intelegere cu Chelsea.

Acesta a confirmat discutiile avute cu gruparea londoneza, dar spune ca sunt si alte echipe care doresc sa-l cumpere pe belgianul de 18 ani.

Van Holsbeeck a refuzat sa dea o data pentru finalizarea unei plecari, spunand ca o mutare se poate face in urmatoarea jumatate de ora, dar poate sa dureze pana la sfarsitul lunii august.

Transferul ar putea sa-l implice si pe Kevin de Bruyne, mijlocasul de la Genk ce ar putea fi imprumutat la Anderlecht. Acesta si-a manifestat dorinta de a juca pentru Chelsea, dar spune ca mai intai vrea sa joace constant si clubul din Bruxelles ar putea fi o rampa de lansare pentru viitorul sau.

Romelu Lukaku este un atacant belgian de 18 ani care joaca la Anderlecht din 2009. A marcat aici 31 de goluri in 71 de meciuri. Pentru nationala Belgiei a debutat in 2010 si a inscris de doua ori in 9 partide.

Sursa: Eurosport
Sursa foto: Eurosport

Etichete: , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.