Clijsters se impune din nou la Doha

Scris de

Jucatoarea de tenis din Belgia Kim Clijsters s-a impus in Turneul Campioanelor de la Doha, turneul de sfarsit de sezon in circuitul de tenis feminin. Clijsters a invins-o in finala pe daneza Caroline Wozniacki, scor 6-3, 5-7, 6-3.

Partida a fost una extrem de echilibrata si disputata, infruntarea durand mai mult de 140 de minute. Clijsters a fost mai atenta in momentele decisive si a contracarat astfel un serviciu mai slab decat al danezei, statisticile favorizand-o pe cea din urma( 4-1 la asi si 2-4 la duble greseli).

Jucatoarea din Belgia va primi, alaturi de trofeul de la Doha, un cec in valoare de peste un milion si jumatate de dolari, in timp ce Caroline Wozniacki va fi nevoita sa se multumeasca doar cu 780.000 de dolari. Pentru Clijsters, izbanda din Turneul Campioanelor, editia 2010, este a treia de acest fel, ea impunandu-se si in 2002, dupa o finala castigata in fata Serenei Williams, dar si in 2003, dupa o finala cu Amelie Mauresmo.

Pentru Caroline Wozniacki, in varsta de numai 20 de ani, dezamagirea pricinuita de pierderea primei sale finale de Turneu al Campioanelor va fi rapid uitata, in conditiile in care aceasta va incheia anul in pozitia de lider al clasamentului WTA.

Sursa: Renne
Sursa foto: Sportitalia

Etichete: , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.