Crema poloului se intalneste in Serbia

Scris de

Intre 13 si 18 iulie 2010 va avea loc la Nis, in Serbia, a noua editie a Super Finalei Ligii Mondiale FINA la polo masculin. Dupa turneele preliminare la care au participat 25 de selectionate din intreaga lume, inclusiv nationala Romaniei, cele mai bune opt isi vor disputa un titlu acaparat in ultimii ani de tari din spatiul ex-iugoslav. Astfel, dupa ce in 2005 si in 2006 nationala Serbiei si Muntenegrului s-a impus, dupa despartirea celor doua state in 2007 si in 2008 s-a impus Serbia, iar in 2009 Muntenegru. Ba mai mult, la ultima editie, cea din 2009, podiumul a fost completat de Croatia, care a obtinut medalia de argint si de Serbia, care a prins locul trei.

Grupele Super Finalei de la Nis par unele destul de echilibrate, fiecare din cele doua avand doua favorite clare si doua outsidere. Grupa A le are ca favorite pe Muntenegru si pe Sua, Spania, care a eliminat la mare lupta Romania in preliminarii si China fiind echipele care completeaza grupa. In cealalta grupa, cu prima sansa pleaca gazdele, Serbia, si vecinii croati, outsiderii fiind Australia si Africa de Sud.

Meciul de deschidere va avea loc pe 13 iulie, la ora 16.30, intre echipele Chinei si Muntenegrului, gazdele urmand sa joace in aceeasi zi, de la ora 21.00 impotriva Africii de Sud. Finalele, precum si meciurile de clasament se vor disputa pe 18 iulie, marea finala fiind programata de la ora 21.00, ora Romaniei.

Sursa: Renne
Sursa foto: More than the games

Etichete: , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.