Cursa de la Bahrain a fost anulata

Scris de

Marele Premiu de Formula 1 de la Bahrain a fost anulat. Seful Formulei 1, Bernie Ecclestone, a declarat ca o cursa nu poate avea loc fara acordul echipelor.

Cursa din Bahrain fusese programata pentru prima etapa a campionatului de Formula 1, la inceputul lunii martie. Datorita violentelor si protestelor anti-guvernamentale din tara, s-a luat decizia de amanare a cursei pentru data de 30 octombrie 2011. Urmatoarele doua Mari Premii,  din India si Brazilia, urmau sa fie reprogramate pentru a face loc Bahrainului in calendarul competitional, iar sezonul avea sa se termine undeva in luna decembrie.

Dar echipele de Formula 1 au spus foarte clar ca nu au de gand sa mearga la Bahrain. Acestea nu vor sa concureze in decembrie, deoarece ar insemna ca membrii tuturor echipelor sa stea foarte mult timp departe de familii.

Organizatorii cursei de la Bahrain au declarat ca respecta decizia de anulare a cursei. Acestia asteapta urmatorul sezon pentru a putea primi echipele de Formula 1, iar cursa din Golf sa fie reluata.

 

Sursa: Eurosport
Sursa foto: Eurosport

Etichete: , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.