Feyenoord, sceptica in privinta extinderii imprumutului lui Ryo Miyaichi

Scris de

Desi initial olandezii s-au aratat a fi dispusi de a imprumuta pentru inca un an tanara stea a lui Arsenal Londra, noile declaratii ar sugera tocmai opusul.
Ryo Miyaichi

La inceputul acestei luni, directorul tehnic al olandezilor, Martin van Geel, declara: “Ne-ar placea sa il mai avem inca un an imprumutat! Arsenal stie ca avem o influenta benefica asupra lui. Acum le asteptam raspunsul”.

Totusi, se pare ca lucrurile s-au schimbat peste noapte, iar van Geel a adoptat o noua perspectiva “Ryo a fost cu siguranta un jucator bun pentru noi, dar trebuie sa privim si in propria noastra curte”. “Sekou Cisse si Jerson Cabral sunt doi jucatori ce pot juca pe acelasi post ca Ryo, avand aceeasi eficienta. Nu putem ignora acest lucru”.

Arsene Wenger, antrenorul tunarilor, a confirmat ca Ryo Miyaichi va fi alaturi de Arsenal in pre-sezon si nu a eliminat nici posibilitatea introducerii japonezului in formatia mare. Acest lucru nu ar conferi nici pe departe o surpriza, clubul din Londra fiind celebru pentru media scazuta a varstei jucatorilor. Totusi, datorita dificultatilor in a-i obtine un permis de munca, Ryo Miyaichi are sanse mari sa isi petreaca inca un sezon imprumutat la o alta echipa, pentru dobandirea de experienta.

Fiind un mijlocas ofensiv de banda, tanarului de 18 ani i-ar fi greu sa se impuna in formatia londoneza, pe postul sau activand Samir Nasri, Theo Walcott, Andrey Arshavin sau Thomas Rosicky.

Mijlocasul ofensiv de 18 ani i-a incantat pe fanii lui Feyenoord pe durata imprumutului de 6 luni. Acesta a contribuit cu 3 goluri si 4 pase de gol in 12 aparitii.

Sursa: Goal
Sursa foto: CaughtOffside

Etichete: , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.