Formula 1 pentru masini electrice

Scris de

Federatia Internationala a Automobilului (FIA) a cerut organizatiei care guverneaza destinele Formulei 1 sa realizeze un campionat pentru masini electrice in speranta cresterii in constiinta publicului a faptului ca acestea exista.

Jean Todt, presedintele FIA, a spus pentru Financial Times ca organizatia sa lucreaza la crearea a trei noi categorii de competitii: masini electrice, go-kart si cu un loc. Ceea ce per total la curse mult mai linistite, care sa nu-ti molesteze timpanul ca actualele curse de Formula 1, pe care trebuie sa le urmaresti cu doape in urechi.

Si din moment ce niste milioane de dolari sunt aruncati in crearea unei masini electrice foarte rapide si aerodinamice, inovatiile ar putea ajunge pana la consumatori.
“Vrem cat mai rapid sa avem noi categorii cu energie noua”, a spus Todt. Cel mai rapid sezon de curse electrice ar putea fi 2013 si va fi global.

Asta daca nu ne distruge calendarul maias in 2012….

Sursa: SlashGear
Sursa foto: SlashGear

Etichete: , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.