Totul despre blog – Decat o Revista

Scris de

Organizat in formatul specific blogurilor, site-ul Decat o Revista a ajuns saptamana aceasta pe locul 10 in topul ZeList.  Promovarea revistei a fost realizata aproape exclusiv online si prin evenimente mondene, ceea ce explica ascensiunea rapida a site-ului in topurile de specialitate.

Revista de atitudine, DoR vorbeste mult despre ce gandim, ce vrem, ce facem. Isi propune sa publice povesti si pictoriale deosebite care sa faca din fiecare numar un obiect de colectie. Vizeaza un public inteligent si curios, profund si i se adreseaza acestuia cu emotie si sinceritate. DoR isi selecteaza cu atentie evenimentele la care participa, locurile in care se distribuie, oamenii care apar in paginile ei si publicul. Exista si o versiune digitala in limba engleza. DoR promoveaza jurnalismul independent si de atitudine.

Promovarea prin mediul online ii asigura revistei un public tanar si modern, cu orizonturi deschise de Internet si tehnologie. De aceea, DoR isi permite sa abordeze deschis subiecte legate de schimbarile sociale si culturale, dar si de schimbarile personale inevitabile in lunga perioada de tranzitie prin care trece Romania. Numarul 5, dedicat metamorfozelor, tocmai a aparut pe piata. Il puteti achizitiona de la Carturesti, Inmedio, Relay si alti distribuitori locali sau prin comanda sau chiar in format .pdf.

Sursa: Renne
Sursa foto: Decat o Revista – numarul 5

Etichete: , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.