Ghana ajunge in sferturile de finala

Scris de

ghana burkina faso cupa africiiIn lipsa echipei nationale din Togo, azi a avut loc o singura partida, cea dintre Ghana si Burkina Faso.

Ghana avanseaza in sferturile de finala ale Cupei Africii, dupa ce Dede Ayew, fiul lui Abedi Pele a inscris singurul gol al serii cu capul.

Burkina Faso avea nevoie doar de un egal pentru a se califica, insa a fost eliminata. Ei au avut doar 10 oameni pe teren in ultimele 24 de minute ale jocului, dupa ce Mamadou Tall a fost eliminat.

Ghana va juca cu gazdele competitiei, Angola, duminica la Luanda.

Burkina a incercat cateva atacuri dar numai Jonathan Pitroipa a fost capabil sa strapunga defensiva ghaneza si sa creeze jumatati de ocazii.

Echipa lui Rajevic (Ghana) a avut mai multi jucatori faultati, dintre care capitanul Appiah, care n-a fost convocat la lot, Suley Muntari de la Inter, care s-a certat cu antrenorul si vedeta Essien de la Chelsea, care a decis sa stea si sa-si sustina coechipierii in loc sa plece inapoi la Chelsea.

Coasta de Fildes va infrunta Algeria in sferturile de finala.

Clasament

  1. Coasta de Fildes 4p
  2. Ghana 3p
  3. Burkina Faso 1p
  4. Togo descalificata
Sursa: Renne.ro
Sursa foto: d.yimg.com

Etichete: , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.