Voleibalistul Ivan Miljkovic: Fenerbahce sau Olympiakos?

Scris de

Megastarul sarb, Ivan Miljkovic, a avut un sezon foarte bun la Olympiakos, fiind jucatorul principal al echipei grecesti.

Olympiakos i-a surpins pe favoritii Champions League, Kazan, deoarece toata lumea se astepta ca aceasta sa intre in semifinala. Echipa Olympiakos a avut un joc foarte bine pregatit, insa putem spune ca voleibalistul a invins de unul singur echipa ruseasca.

Zvonurile spun ca Ivan Miljkovic a primit la Olympiakos, conform contractului, circa 550.000 Euro, fiind platit de un sponsor privat, si nu de club. Insa, pe fondul problemelor economice din Grecia, jucatorul ar fi trebuit sa lase echipa greceasca, in favoarea Fenerbahce.
Campioana Turciei a pregatit pentru Miljkovic un contract pe doi ani, oferindu-i-se suma de 800.000 Euro, insa, in momentul de fata, Ivan trebuie sa mai stea inca un an la Olympiakos, deoarece oferta e aceeasi – 400.000 Euro pe an. Sa vedem unde va juca Ivan Miljkovic anul viitor…

Sursa: Volleycountry
Sursa foto: Mirafurtula

Etichete: , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.