Lakers preia fraiele

Scris de

Meciul 3 al finalei campionatului nord-american de baschet( NBA), editia 2010, a fost castigat de Los Angeles Lakers chiar pe terenul adversarei, Boston Celtics, scorul devenind 2-1 in favoarea campionilor en-titre. Californienii, care castigasera primul meci de pe teren propriu, dar il pierdusera pe al doilea, s-au impus cu scorul de 91-84 si au redevenit mari favoriti la a se incorona pentru a saisprezecea oara campioni NBA.

Cel mai bun marcator de la Lakers a fost din nou Kobe Bryant, cu 29 de puncte. Cu toate acestea, adevaratul erou al celor din Los Angeles a fost Derek Fisher, care a reusit 16 puncte, dintre care nu mai putin de 11 in sfertul patru al meciului, sfert in care Bryant nu a reusit decat 4, fiind transformat de aparea eroica a campionilor din 2008 intr-un anonim. De partea cealalta, la gazde a stralucit Kevin Garnett, care a reusit 25 de puncte, iar la capitolul dezamagiri a ”punctat” Ray Allen, care, dupa ce fusese cel mai bun om de pe teren in meciul al doilea, n-a mai reusit decat doua puncte.

Lakers a condus autoritar aproape intreg meciul, avand chiar un avantaj de 17 puncte in sfertul al doilea. Apoi, pe fondul unei relaxari a campionilor, baschetbalistii din Boston s-au apropiat chiar la un punct, aducand un nou final plin de suspans in finala NBA de anul acesta.

Finala, care se disputa dupa sistemul ”cel mai bun din sapte meciuri” va continua cu inca doua partide la Boston, dupa care balul se va incheia prin doua meciuri pe Staples Centre, din Los Angeles, daca va fi nevoie. Meciul 4 se disputa in noaptea de joi spre vineri, de la ora 4.00, ora Romaniei.

Sursa: Renne
Sursa foto: Lakers Blog

Etichete: , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.