Mozambic a oprit Benin din cursa pentru prima victorie la Cupa Africii

Scris de

mozambique playerSelectionata de fotbal a Mozambicului a oprit Beninul din drumul sau catre prima victorie la Cupa Africii, dupa ce aceasta a intrat la cabine cu un avantaj de doua goluri.

Razak Omotoyossi, atacantul lui Metz, a transformat un penalty in minutul 15 iar un autogol al lui Dario Khan a adus “veveritele” la 2-0. Coordonatorul lui Paris Saint Germain, Sessegnon, a condus foarte bine Beninul la centrul terenului.

Dar Lobo de la Mozambic a profitat de greseala portarului Djidonou, care a iesit aiurea si a impins cu capul mingea in plasa. Atacantul Goncalves a marcat dupa o greseala al golkeaperului din Benin, si “mambele” (sarpe otravitor, supranumele Mozambicului – nr) au facut scorul egal.

Ocupanta locului doi in aceasta grupa C va avea o viata grea in faza urmatoare. Egiptul pare scapata pe locul locul intai, iar locul secund este disputat atat de Nigeria, cat si de cele doua combatante din aceasta seara. Dar cine va invinge va avea de infruntat, probabil, Camerunul, care va iesi castigator in grupa lui.

Sursa: Renne.ro
Sursa foto: d.yimg.com

Etichete: , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.