O echipa-fantoma a jucat un meci international real

Scris de

In data de 7 septembrie, selectionata statului african Togo a jucat un meci amical de fotbal in deplasare la Bahrain, si a pierdut cu 3-0.

Singura problema e ca autoritatile din Togo spun ca nu au trimis niciodata vreo echipa sa joace meciul respectiv. Ba mai mult, potrivit oficialilor togolezi, echipa respectiva era doar o adunatura de indivizi. Potrivit lui Seiyi Memene, presedintele federatiei de fotbal din Togo, echipa a fost “complet falsa”.

Intr-adevar, jucatorilor din Bahrein li s-a parut ca togolezii sunt ciudat de nepregatiti, ceea ce ar fi putu fi din cauza ca “jucatorii ar fi putut sa nu fie fotbalisti profesionisti sau nici chiar togolezi”. Sa-l auzim pe Josef Hickersberger, antrenorul Bahreinului: “Nu au fost de ajuns de pregatiti pentru a juca 90 de minute -meciul a fost foarte plictisitor”.

Dincolo de problema filozofica asupra a ceea ce este “real” in poveste, ramane intrebarea cine a trimis jucatorii si cine a dat cu piciorul in minge pe teren. Situatia s-a complicat in momentul in care asociatia de fotbal a Togo a fost dizolvata anul trecut. FIFA a trimis un comitet interimar, in vreme ce e posibil ca ministrul sportului sa fi trimis alta echipa.

Ce ma intreb eu e daca adunam si noi niste ciobani sa dea in besica, vom obtine rezultate mai bune decat cu ce avem acum ca echipa nationala?

Sursa: Gawker.com
Sursa foto: Gawker.com

Etichete: , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.