Pasiunile “secrete” ale lui Schumi: Samuel Beckett si skydivingul

Scris de

La 19 ani de la debutul in Formula 1 si dupa 7 titluri mondiale castigate, legenda Michael Schumacher povesteste, intr-un interviu, care sunt pasiunile sale din afara circuitului: scriitorul Samuel Beckett, skydivingul si bucataria italiana. Nu are idoli si ii plac tigarile, cafeaua cu lapte si pokerul. Pe langa acestea, aflam si alte cateva pasiuni mai putin cunoscute ale pilotului. Ultimul film care l-a facut sa planga, “putin”, dupa cum chiar el spune, este Slumdog Millionaire. I-a fost toata viata frica de inaltimi, insa acum nu mai este cazul, de cand a descoperit skydivingul.

Nu are o memorie foarte buna legata de filmele urmarite sau cartile citite. Stie insa ca ii place scriitorul Samuel Beckett.

Intrebat care sunt cele cinci lucruri pe care le uraste cel mai mult, Schumacher a raspuns scurt: “Nu urasc nimic cu adevarat.” Primul CD pe care l-a cumparat a fost ceva hard rock, insa pilotul nu-si mai aminteste exact despre ce artist era vorba iar prima masina condusa un… Fiat 500.

Lui Schumacher ii mai place sa colectioneze ceasuri.

Sursa: Formula 1
Sursa foto: Michael Schumacher

Etichete: , , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.