Reactiile dupa meciul Germania – Anglia

Scris de

Iata cele mai importante reactii dupa meciul Germania – Anglia.

Fabio Capello (antrenor Anglia):  “Daca inscriam al doilea gol, puteam juca într-un stil diferit. Eu nu inteleg de ce nu putem avea tehnologie implicata in jocul de fotbal. Am jucat bine la 2-1, dar dupa greselile pe care le-am facut in aparare, ma declar dezamagit. Germanii au jucat bine, dar arbitrul a facut greseli mai mari decat jucatorii mei. Nu stiu… Azi am facut un joc bun, dar greseala aia de arbitraj a decis rezultatul”.

Lee Dixon (legenda a fotbalului englez): “Sincer, a fost cea mai proasta performanta a echipei la nivel defensiv pe care am vazut-o vreodata. Germanii merita credit pentru ca au fost o echipa mult mai buna. A fost groaznic. Nu am vazut niciodata un grup de aparatori tarati pe teren in halul asta. Echipa a fost rupta in doua bucati”.

Bastian Schweinsteiger (jucator Germania):  “Sunt foarte mandru de echipa si de ceea ce am realizat in cele 90 de minute. Am jucat foarte bine tactic, am fost compacti in aparare, iar inainte am facut miscarile cele mai bune. Desigur, am avut noroc cu golul trecut cu vederea al lui Lampard”.

Joachim Low (antrenor Germania): “I-am spus echipei mele la pauză ca trebuie sa incercam sa inscriem un al treilea gol. Stiam ca putem lovi pe contraatac, deoarece Anglia a ramas deschisa, fiind nevoita sa atace. Jucatorii nostri au dus cu stralucire planul la bun sfarsit”.

Sursa: The Telegraph
Sursa foto: The Telegraph

Etichete: , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.