Doctorii vor interzicerea medicamentelor homeopatice

Scris de

<

viagra for sale without a prescription

/a>Medicii britanici au semnat o petitie ce vrea interzicerea medicamentelor homeopatice. Ei sustin ca nu se mai pot cheltui in continuare bani din bugetul public pentru medicamente care nu-si au locul intr-un sistem sanitar modern.

Membrii Asociatiei Medicilor din Marea Britanie mai cer si interzicerea posibilitatii doctorilor sa lucreze in spitale homeopatice, avand in vedere ca acestea lucreaza impotriva principiilor empirice ale medicinei moderne.

Petitia mai cere si ca leacurile homeopatice sa fie scoase din farmacii, ele putand fi vandute doar daca sunt etichetate ca medicamente placebo.

Ministerul de Sanatate din Marea Britanie trebuie sa isi reduca bugetul cu 20 de miliarde de lire in urmatorii cinci ani dupa masurile de austeritate luate de catre guvernul britanic recent. Astfel ca medicii sustin ca sistemul nu isi mai permite “pastile pentru copii si medicamente placebo”. Ei nu sunt impotriva tratamentului homeopatic in sine, insa afirma ca el nu ar trebui subventionat de catre guvern.

Sursa: The Telegraph
Sursa foto: The Telegraph

Etichete: , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.