Romania pierde cu 2-3 in fata Ucrainei

Scris de

Nationala Romaniei a fost invinsa in aceasta seara, la Lvov, de catre reprezentativa Ucrainei cu 3-2. “Tricolorii” au inceput in atac meciul, Andrei Cristea avand prima ocazie in minutul 9, dupa ce si-a fentat adversarul direct cu o “bicicleta” si a sutat la coltul lung. Din pacate, ucrainienii au deschis scorul, Aliev executand o lovitura libera de la 38 de metri, Lobont fiind surprins si nereusind sa intervina. Romanii au egalat cu un sut asemanator, in minutul 56 Tamas trimitand o torpila de la peste 40 de metri. Portarul Pyatov, mascat de jucatori, nu a avut nicio reactie. Daniel Niculae a aratat ca se afla intr-o forma extraordinara dupa numeroasele goluri marcate la Auxerre si a luat o actiune pe cont propriu in minutul 65, a trecut de trei adversari si a sutat fara speranta, in coltul portii lui Pyatov. 2-1 pentru Romania! Tot Daniel Niculae a fost busculat in careu, insa nu s-a acordat penalty. In minutul 77, Shevcenko a primit o pasa in careul nostru, Lobont a respins sutul sau, dar a primit apoi un gol de “cascadorii rasului”, printre picioare, de la mai putin cunoscutul Konoplianka. Scorul nu avea sa ramana nici macar asa pentru ca, numai trei minute mai tarziu, Shevcenko avea sa patrunda din nou in careul lui Lobont, iar centrarea sa fiind deviata de Tamas in propria poarta.

Romania pierde cu 3-2 un joc pe care ar fi putut sa-l castige, cu mai multa concentrare si cu un Lobont mai inspirat in interventii.

Sursa: Renne

Etichete: , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.