Se intampla in Romania: Petrolul-Steaua, suspendat dupa mai multe incidente

Scris de

Suporter cu tortaMeciul de fotbal Petrolul Ploiesti – Steaua Bucuresti a fost suspendat, ca urmare a incidentelor petrecute pe teren la sfarsitul primei reprize. Totul a inceput in minutul 42, cand Cristian Tanase a fost faultat in careu si arbitrul partidei a acordat lovitura de la 11 metri pentru formatia bucuresteana. Nemultumit de aceasta decizie, un suporter ploiestean si-a iesit din minti si a intrat pe teren, lovindu-l cu pumnul in fata pe George Galamaz. Suporterul nu a parut a fi de iertat, Novak Martinovic si Razvan Stanca sarind si ei la bataie. Arbitrul partidei le-a aratat celor doi cartonasul rosu, prilej pentru inca o incaierare pe teren.

Meciul se reia cu lovitura de la 11 metri transformata de Mihai Costea, insa incidentele continua. Portarul Stelei, Ciprian Tatarasanu, este lovit cu o petarda aruncata din tribune si cade secerat la pamant. Ca urmare a violentelor din tribune, arbitrul partidei decide intrarea echipelor la vestiare si suspendarea meciului.

In urma loviturii suferite, George Galamaz are fractura de os zigomatic. Totodata, Ciprian Tatarasanu are arsuri pe spate si pe gat, provocate de petarda aruncata din tribune.

Steaua Bucuresti va castiga partida la masa verde pentru neasigurarea protectiei jucatorilor, in timp ce Petrolul Ploiesti risca o suspendare de pana la un an. In ceea ce priveste suporterul huligan, pedeapsa maxima pe care o risca este inchisoare pe trei ani.

Filmul evenimentelor de la Petrolul – Steaua

Vezi mai multe video din sport

Sursa: Renne
Sursa foto: Football Hooligans

Etichete: , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.