Tinerele talente au devenit campioni europeni la patinaj

Scris de

Campionatul European de Patinaj Artistic 2011 a stat sub semnul tinerelor talente. Veteranii au coborat pe pozitii inferioare si au lasat locul noii generatii sa adere la medaliile de aur. Astfel, probele individuale incheiate ieri le-au adus Frantei si Elvetiei titluri europene.

La proba feminina, Sarah Meier din Elvetia a urcat pe prima pozitie a podiumului dupa un program liber impecabil, surclasandu-le pe favoritele Carolina Kostner si Kira Korpi, care au obtinut medaliile de argint, respectiv de bronz. 

In cadrul probei pentru baieti, Brian Joubert isi propusese sa ia cel de-al patrulea titlu european, insa un alt francez i-a suflat premiul cel mare, el multumindu-se doar cu argintul. Tanarul Florent Amodio si-a manifestat entuziasmul tot timpul festivitatii de premiere, topaind pe cea mai inalta treapta a podiumului si intonand cu forta imnul tarii sale.  Pozitia a treia a revenit lui Tomas Verner din Cehia.

In aceasta seara se va desfasura gala campionilor, in cadrul careia ii vom putea vedea pe primii cinci clasati la toate probele Campionatului de la Berna.

Sursa: Renne
Sursa foto: Tumblr

Etichete: , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.