Udinese refuza oferta pentru Sanchez

Scris de

Udinese a refuzat oferta facuta de Manchester City pentru Alexis Sanchez. Se pare ca jucatorul va fi transferat la Barcelona si, in consecinta, acesta nici nu vrea sa aiba o intalnire cu cei de la City.

“Cetatenii” au facut o oferta mai buna decat Barcelona. Pe de alta parte, catalanii incearca sa ofere alti jucatori in schimbul atacantului chilian .

Gino Pozzo, fiul presedintelui de la Udinese, Giampaolo Pozzo, a confirmat ca spaniolii raman favoriti in cursa pentru semnatura jucatorului, dar spune ca Sanchez nu are vreo preferinta.

Pana acum nu s-a incheiat nicio intelegere pentru ca mai sunt detalii de pus la punct. Pozzo a insistat ca opinia lui Alexis Sanchez va fi cea care va conta pana la urma.

Barcelona a incercat sa-l includa pe Jeffren intr-o intelegere, dar jucatorul nu a fost de acord. Udinese l-a refuzat si pe Jonathan Soriano, un alt jucator propus de catalani pentru un schimb.

 

Sursa: SkySports
Sursa foto: SkySports

Etichete: , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.