Umilinta in fotbalul englezesc: Manchester United-Arsenal 8-2

Scris de

Manchester United a facut instructie cu Arsenal intr-un meci nebun in care a reusit sa inscrie de 8 opt ori. Campioana en titre a Angliei a umilit Arsenal, oferindu-le fanilor un meci de neuitat.

Wayne Rooney a fost motorul diavolilor rosii reusind sa inscrie de trei ori (41, 64 și 82). Ashley Young, proaspat venit in vara, a reusit dubla (28 și 90), iar Danny Welbeck (22), Nani (67) si Park Ji-sung (70) au reusit sa inscrie o data.

In minutul 27, Van Persie nu a reusit sa-l invinga din penalty pe De Gea, portarul lui Manchester. El a reusit totusi sa inscrie in minutul 75, dar era prea tarziu pentru formatia sa. Walcott (45) cu o alta reusita a incercat sa mai spele din rusine pentru Arsenal.

Old Trafford, teatrul viselor, a reusit sa ofere cel mai bun spectacol din acest nou inceput de sezon. Arsenal nu a mai cunoscut asemenea umilinta din 1896, iar antrenorul tunarilor, Arsene Wenger, este considerat principalul vinovat pentru prestatia lamentabila a formatiei.

Dupa trei etape, Manchester United ramane in fruntea clasamentului cu 9 puncte, iar Arsenal se claseaza pe pozitia 17 cu un singur punct obtinut.

In aceeasi etapa s-au mai jucat pana acum: Newcastle – Fulham 2-1, Tottenham – Manchester City 1-5 si West Bromwich – Stoke 0-1.

Autor: Sare-Alba Cristian.

Sursa: BBC
Sursa foto: Wikimedia

Etichete: , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.