Wesley Sneijder dezvaluie de ce nu a plecat la Manchester United

Scris de

SneijderWesley Sneijder, mijlocasul lui Inter Milano, nu s-a transferat la Manchester United din cauza cerintelor financiare exagerate.

Fotbalistul de 27 de ani a declarat ca formatia sa a trebuit sa aleaga intre a vinde un jucator important, acesta dovedindu-se a fi, pana la urma, Samuel Eto’o.

Dupa ce Eto’o a fost transferat la Anzhi Makhachkala, Sneijder a trebuit sa ramana in Italia, intrucat Inter nu isi putea permite sa piarda doi jucatori cheie.

Internationalul olandez a fost de nenumarate ori curtat de Manchester United in acesta vara, insa nu s-a putut ajunge la un consens. Sneijder, care este un castigator al Champions League, Serie A si al Cupei Italiei in doar primii sai doi ani la club, a fost foarte tentat de a pleca in Anglia.

“Am fost foarte aproape de o mutare, intr-adevar”, a dezvaluit Sneijder pentru ziarul olandez AD. “Am negociat de mai multe ori cu ei. Manchester United e unul dintre cele mai mari cluburi din lume, asa ca nu ar fi fost o varianta proasta”, a mai adaugat el.

Sursa: CaughtOffside
Sursa foto: CaughtOffside

Etichete: , , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.