Boeing testeaza racheta cu microunde

Scris de

Uitati de bombe, invazii extraterestre sau roboti trimisi din viitor sa na extermine! Boeing a inventat o arma demna de cele mai negre cosmaruri ale tocilarilor: una care dezafecteaza toate gadgeturile.

Boeing a testat o astfel de arma, numita pompos Counter-electronics High-powered Microwave Advanced Missile Project (CHAMP). Racheta bombardeaza tintele de sub ea cu microunde, care distrug calculatoare, sisteme energetice si aproape orice e electric.
“Astazi am facut din SF un fapt stiintific”, a declarat Keith Coleman, manager al programului CHAMP la Boeing Phantom Works.

Partea buna este ca atacul invizibil vine in impulsuri discrete, care pot fi concentrate pe anumite cladiri. Arma este non-letala si poate fi folosita fara a detona ceva si fara a rani pe nimeni. Doar ca ramai fara comunicatii, internet, transmisii cu mult inainte ca aviatia sau primele trupe sa apara.

In primul sau test, racheta a fost folosita pentru a scoate din actiune calculatoarele si sistemele electrice dintr-o cladire cu doua etaje. Arma a terminat testul distrugand toate cele sapte tinte ale sale.

Sursa: Engadget
Sursa foto: Engadget

Etichete: , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (2)

 

 1. Ovidiu says:

  Nu ne ramane decat sa ne intoarcem la codul morsa sau la porumbei.

 2. totedati says:

  altfel spus tesla avea dreptate și se poate transmite la distanțe mari destulă energie electromagnetică încît să prăjească circuitele electrice obișnuite

  așteptăm plini de nerăbdare conversia armei în tractor!

  exemplu simplu și practic: barele de protecție de pe marginile autostrăzilor transformate în emițătoare de microunde care pot fi captate în timp real de mașinile care circulă pe șosea!

  evident electrice! fără baterii, prin transmisie|recepție în timp real al energiei necesare deplasării mașinii!

  dacă se poate de la cîțiva km distanță dacă e vorba de arme atunci mai mult ca sigur se poate și de la 3 metri distanță!

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.