Miraculos: un medicament impotriva cancerului fara efecte averse

Scris de

CrocusCercetatorii au creat un medicament din extras de sofran care poate elimina celulele canceroase inca de la prima administrare. In plus, pastila nu provoaca efecte adverse.

Oamenii de stiinta au transformat o substanta gasita in aceasta planta intr-o “bomba inteligenta” care contracareaza boala, nu afecteaza tesuturile sanatoase, reducand astfel aparitia efectelor secundare.

Spre deosebire de alte medicamente asemanatoare, poate elimina mai multe tipuri de tumori maligne. In afara de leucemie, pastila poate trata celelalte forme de cancer: la san, la prostata, pulmonar si cel intestinal.

Desi se afla doar in faza incipienta si nu a fost testat decat pe soareci, profesorul Laurence Patterson, conducatorul studiului, este optimist in ceea ce priveste efectul medicamentului asupra oamenilor: “Daca totul merge bine, speram sa vedem aceste pastile utilizate ca parte dintr-o combinatie de terapii pentru tratarea cancerului”.

In testele efectuate pana acum, medicamentul ce are la baza colchicina, un extract din sofranul tomnatic, a eliminat jumatate dintre tumori.

Sursa: Daily Mail
Sursa foto: Garden Guides

Etichete: , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.