Editura Nemira vine la Gaudeamus 2011 cu peste 700 de titluri

Scris de

Mihai Gainusa - Jurnal din viitorEditura Nemira va fi prezenta la Targul International Gaudeamus cu peste 700 de titluri, zeci de pachete cadou, oferte speciale, dar si ultimele aparitii editoriale. Pe langa reducerea generala de 25%, vizitatorii targului vor beneficia de oferta 2+1 cadou si carti la 5 si 10 lei.

Posesorii de carduri de credit de la Banca Transilvania vor putea achizitiona carti publicate de Nemira in 4 rate fara dobanda prin programul de loialitate Star BT. La fiecare tranzactie, Nemira le va oferi acestora o reducere suplimentara de 10% fata de discounturile valabile pe perioada Targului Gaudeamus. Cartile Nemira pot fi achizitionate si pe baza tichetelor cadou emise de societatile Accor, Sodexo si Cheque Dejeuner.

La aceasta editie a Gaudeamus, editura Nemira le prilejuieste cititorilor intalnirea cu Iulian Tanase si Mihai Gainusa. Joi, 24 noiembrie, incepand cu ora 17:00, Mihai Gainusa va acorda autografe vizitatorilor cu ocazia aparitiei noii sale carti, Jurnal din viitor. Vineri, 25 noiembrie, incepand cu ora 16:00, Iulian Tanase va fi prezent in standul editurii pentru a acorda autografe pe cel mai nou roman al sau, Oase migratoare.

Accesul general al vizitatorilor in incinta targului va fi permis pe baza biletelor de intrare, in valoare de 4 lei, si a abonamentelor (valabile pentru intreaga perioada a targului, in valoare de 10 lei). Elevii, studentii, cadrele didactice, pensionarii, membrii uniunilor de scriitori si jurnalistii au intrarea libera, pe baza documentelor.

Sursa: Renne
Sursa foto: Renne

Etichete: , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.