Se lanseaza Booktopia – o retea sociala prietena cu cititul

Scris de

Booktopia

cialis without prescription

, prima retea sociala de citit din Romania, se lanseaza oficial la Targul de Carte Gaudeamus, ce va avea loc la Romexpo intre 23 si 27 noiembrie.

Proiectul isi propune sa ofere o platforma de exprimare tuturor cititorilor pasionati care nu stiu ce carte sa citeasca in continuare, au citit o carte care i-a marcat si vor sa o recomande si altora, isi doresc sa scrie o recenzie sau vor sa poarte discutii cu alti cititori.

,,Sunt oameni care pot schimba viata cartilor, asa cum sunt carti care pot schimba viata oamenilor. Am gandit Booktopia ca locul lor de intalnire. Cu atmosfera de cafenea, nu de aula. Cu prieteni, nu cu vedete. Cu discutii, nu cu verdicte“, spune Alexandra Rusu – Editor si Managing Partner Booktopia.

Vizitatorii Targului de Carte Gaudeamus vor avea la dispozitie Tribuna Cititorului (la standul 100D de la nivelul 1), unde orice doritor isi poate exprima liber parerile despre lumea cartii.

Vineri la ora 16:00, sambata la ora 13:00 si duminica de la ora 13:00, la Tribuna Cititorului va vorbi o serie de bloggeri cunoscuti, impartasind publicului, in calitate de Booktopia Guest Speakers, experientele lor personale de lectura.

Toti cititorii care isi vor impartasii opiniile la Tribuna vor primii premii in carti de la editurile partenere (Humanitas, Polirom, All, Corint si Univers). In plus, prin tragere la sorti se poate castiga un ebook reader Kobo Touch.

Sambata la ora 17:00, Bursa de Contacte din cadrul Romexpo (standul 131, nivelul 1) va gazdui dezbaterea de lansare a retelei Booktopia, organiazata in parteneriat cu BookMag. La discutie vor participa: Cezar-Paul Bădescu (scriitor si critic literar), Costi Rogozanu (jurnalist), Cristina Bazavan (jurnalist si blogger), Bogdan Theodor Olteanu (consultant de comunicare), Dragos Butuzea (blogger), Virginia Costeschi (jurnalist) si Dragos Dodu (redactor de carte si editor web). Dezbaterea va fi moderata de Alexandra Rusu, editor si Managing Partner Booktopia.

Sursa: Renne
Sursa foto: Renne

Etichete: , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.