Festivalul de muzica George Enescu transmis si in salile Grand Cinema Digiplex

Scris de

Un anunt venit in partea organizatorilor Festivalului George Enescu ne anunta ca pasionatii de muzica clasica au epuizat peste 80% din biletele puse in vanzare pentru editia 2013 care se va desfasura la Bucuresti in intervalul 1-21 septembrie. Daca ati incercat si dvs sa achizitionati un bilet la unul din concerte si nu ati mai apucat un loc in salile de la Ateneul Roman sau MNAR – Sala Auditorium, principalele locatii de desfasurare a evenimentului, atunci va spunem pe aceasta cale ca organizatorii au pus la dispozitie in parteneriat cu Baneasa Shopping City salile de cinematograf ale Grand Cinema Digiplex unde veti putea viziona transmisia live a spectacolelor in cele mai bune conditii de auditie.

“Pentru prima data in istoria Festivalului George Enescu, iubitorii muzicii clasice pot vedea concertele din editia 2013 in salile de cinematograf, transmise in direct. In conditiile in care biletele la majoritatea spectacolelor au fost epuizate deja, am vrut sa deschidem Festivalul catre un numar cat mai mare de spectatori, care sa aiba acces la evenimente si altfel decat prin prezenta propriu-zisa in salile de concerte”, a declarat pentru presa Oana Marinescu, director de comunicare al Festivalului George Enescu.

Asadar melomanii sunt invitati sa isi rezerve si sa-si procure biletele pentru transmisiunile in direct ale concertelor din cadrul Festivalului George Enescu de la casele de bilete ale Grand Cinema Digiplex intre 29 aprilie si 23 iunie. Incepand cu 1 iulie rezervarile vor fi anulate iar biletele neridicate repuse in vanzare. Preturile biletelor  la Grand Cinema Digiplex variaza intre 45 si 50 de lei in functie de locurile alese.

Sursa: RENNE
Sursa foto: RENNE

Etichete: , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.