Jazz-ul anilor ’40 revine pe scena Teatrului Act

Scris de

Intr-un spectacol “jazzy” pus in scena de Vlad Popescu, publicul este invitat MARTI 14 mai, incepand cu ora 19:00 la Teatrul Act de pe Calea Victoriei nr 126 sa retraiasca atmosfera jazz-ului din perioada sa de aur.

“De la muzicile fine, patinate ale lui Jimmy Dorsey, Cab Calloway, Fletcher Henderson, Artie Shaw, Glenn Miller, Paul Whiteman sau Benny Goodman, pana la rafinamentul artei lui Duke Ellington ori Count Basie, seara este gandita ca un demers artistic bine venit nu numai pentru initierea celor nestiutori, ci si pentru identificarea periodica a autenticului la initiati,” spune Vlad Popescu despre spectacolul sau.

Jazz-ul este o muzica fina, eleganta care bucura deopotriva pe intelectualii boemi cat si pe impatimitii unei muzici cu ritm, cu vibratie si tempo iar cele 4 nume mari de pe afis fac ca spectacolul sa se autorecomande ca unul de exceptie.

 

Invitati:
George Natsis – pian
Adrian Mircea Flautistu – contrabas
Vlad Popescu – baterie
Sebastian Burneci – trompeta

Prezinta: Cristi Marica
Pret bilete: 35 lei

Sursa: RENNE
Sursa foto: Teatrul Act

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.