Fizica e simpatica

Scris de

Fizica simpaticaVolumul “Fizica simpatica” va fi lansat de editura Vellant pe 17 februarie, de la ora 18:00, in Libraria Carturesti Verona. Autorul Lorin-Bogdan Popescu face un experiment menit sa dovedeasca si celor mai sceptici cititori ca fizica este simpatica.

Dr. Cecil Pompiliu Grunfeld, directorul Institutului de Stiinte Spatiale, dl. Vlad Socoliuc, doctor in fizica si membru al Academiei Romane, filiala Timisoara, si Simona Rauta, directorul editorial Vellant, vor prezenta volumul si vor povesti despre experientele personale in relatie cu una dintre cele mai grele materii din gimnaziu si liceu: fizica.

Cei prezenti la lansare, fie ca e vorba de elevi, parinti sau profesori, sunt incurajati sa profite de intalnire pentru a discuta despre modalitati de predare a fizicii in liceu, despre prejudecatile cu privire la aceasta materie, dar si despre exemplele si experimentele distractive pe care fizica le ofera. Un prilej perfect pentru a transforma lansarea intr-o lectie interactiva la fizica din care sa aflam de ce se taie maioneza, cum arata campul electromagnetic, de ce e cerul albastru si de ce nu poate exista omul invizibil. Toate aceste subiecte si multe altele sunt tratate in “Fizica simpatica”. Mai mult decat un manual, cartea este un ghid prietenos, amuzant si plin de provocari.

Sursa: Renne
Sursa foto: Renne

Etichete: , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.