In seara aceasta in Club A: CDPL Fest 5

Scris de

Cea de a cincea editie a festivalului de editura al Casei de pariuri literare, CDPL FEST, va avea loc vineri, 23 noiembrie, incepand cu ora 18.00, in Club A din Bucuresti.

Timp de o ora si jumatate, vor avea loc lecturi ale invitatilor cu stand de autor: Aida Hancer, Laura Dan, Alexandru Potcoava, Anatol Grosu si un experiment cu public al lui Andrei Vornicu, experiment care va deschide seria “Convinge-ma sa te public prin public”.

Incepand cu ora 19:30, va avea loc “Lecturi cu casa inchisa”, proiect de lectura cu scop umanitar in cadrul caruia vor citi: Diana Geacar, Ioan Es. Pop, Andrei Dosa, Cristina Ispas, Razvan Tupa, Marin Malaicu-Hondrari, Diana Iepure, Iulian Tanase, Cosmin Perta, Oana Catalina Ninu, Dan Mihut, Aida Hancer, Alexandru Potcoava, Laura Dan, Corina Bernic si Anatol Grosu.

Biletul de intrare va costa 25 lei sau 15 lei in varianta cu fluturas. Fondurile rezultate urmeaza sa ajunga la scriitorul si publicistul dambovitean George Geacar, diagnosticat cu leucemie acuta mieloblastica tip M2 (FAB), precedata/asociata SMD.

Acesta poate fi sprijinit donand orice suma in conturile deschise la BCR:
RO11 RNCB 0133 0451 1952 0001 – donatii in RON
sau
RO81 RNCB 0133 0451 1953 0002 – donatii in Euro

Sunteti asteptati la un CDPL FEST poetic si exprimental, in care viata bate literatura. Un eveniment prezentat de Catalina Balan.

Sursa: Renne
Sursa foto: Renne

Etichete: , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.