Sony: doua treimi din cei cu aparate DSLR nu stiu sa le foloseasca

Scris de

Incercand sa isi promoveze noile camere NEX, Sony a a realizat o reclama in care spune ca majoritatea celor care au DSLR sunt imbecili care n-au habar sa-si foloseasca echipamentul.

Potrivit datelor Sony, doua treimi din posesorii de camere DSLR au camerele setate pe auto mode si nu au modificat niciodata configuratia. Circa trei sferturi recunosc ca au cumparat camerele respective pentru “distractie” si “instantanee de familie”. Iar 20% l-au luat pentru a posta fotografii pe Facebook.

Asa ca cei de la Sony l-au luat pe fotograful profesionist Gary Heery la o plimbare pe strada, unde au gasit o gramada de idioti ce au dat o carca de bani pe propriile camere DSLR si cara dupa ei echipament profesionist doar pentru a face fotografii in modul auto. Sony incearca sa se concentreze pe imagistica, jocuri video si gadgeturi video ca strategie de resuscitare.

Nu stiu insa cat succes vor avea insultele in a determina fanii sa cumpere noile camere Sony, chiar daca japonezii au perfecta dreptate. Pe de alta parte, reteta functioneaza perfect in cazulĀ Apple

Sursa: Gizmodo
Sursa foto: www.moodiereport.com

Etichete: , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.