Iubirea trece, amintirile raman: Colectia Erotikos de la Nemira

Scris de

Dragostea obisnuieste sa te ia pe nepregatite si uneori pleaca in acelasi maniera, cu acelasi aplomb cu care a aparut. Ce raman? Povestile, intamplarile picante si atingerile adanc intiparite in minte.

Colectia Erotikos de la Nemira te invita sa explorezi un taram in care totul este permis, dragostea este prilej de vesnica sarbatoare, iar sexul este o manifestare a exoticului. Cuvantul prejudecata lipseste cu desavarsire, in timp ce fiecare clipa de pasiune este savurata ca si cum ar fi ultima.

Cele 13 volume ale colectiei Erotikos intrunesc povesti de dragoste din cele mai arzatoare, fantezii ce asteapta sa fie puse in practica si metode  desavarsite de seductie. Placeri interzise, Memoriile unui gigolo, Cealalta fata a sexului si Lady Caligula sunt doar cateva dintre titlurile ce va vor incita si uimi deopotriva.

La final, va reamintesc faptul ca “Sexul e consolarea care-ti mai ramane cand nu-ti ajunge dragostea” (Gabriel Garcia Marquez).

Sursa: Renne
Sursa foto: God Men and Mo

Etichete: , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.