Targ de produse traditionale si ecologice din Maramu’

Scris de

Muzeul Municipiului Bucuresti (Palatul Sutu) va fi in acest weekend gazda evenimentului „Targ de produse traditionale si ecologice din Maramu’”. De la 600 de km de Bucuresti, taranii maramureseni vin in capitala pentru a-si vinde produsele traditionale, naturale, pregatite in propria gospodarie.

Targul se desfasoara intre 19 si 21 noiembrie, intre orele 9.00 si 18.00, in curtea Palatului Sutu (vizavi de Spitalul Coltea), unde va asteapta 14 producatori si 10 mesteri populari care vor realiza demonstratii de iscusinta artistica la fata locului. In plus, targovetii va ofera posibilitatea degustarii produselor si va stau la dispozitie pentru discutii despre cum sunt obtinute produsele traditionale.

Daca tineti post, veti gasi la targul din acest weekend zacusca de vinete, de ciuperci si fasole, gemuri si magiun, piroste/sarmale de post cu pasat si ciuperci, cozonaci de post cu nuca si mac, turte dulci, placinte si mai ales horinca de Maramures. Nu vor lipsi nici sunculita, carnatii, branzeturi din cele mai variate si o gama diversificata de dulciuri.

Sursa: Renne
Sursa foto: Renne

Etichete: , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.