Totul despre blog – Concursul literar “Augustin Fratila” si-a desemnat finalistii

Scris de

Astazi au fost anuntati cei cinci finalisti ai concursului literar “Augustin Fratila”. Pe 2 noiembrie 2012 cei 20 de bloggeri care s-au inscris la acest eveniment vor desemna romanul castigator.

Concursul literar “Augustin Fratila” este primul eveniment literar de anvergura care a lasat alegerea castigatorului in mainile unor autori de bloguri. Premiul de 10 000 de euro oferit in cadrul acestui concurs va fi oferit finalistului care va primi nota cea mai mare din partea celor 20 de bloggeri. Este o modalitate de a lasa publicul avizat sa-si spuna parerea, alegand astfel nu doar cel mai bun roman din punct de vedere al criticilor literari, ci si romanul cu impact la public.

Din cele 59 de titluri inscrise in concurs, juriul de specialitate alcatuit din Alex Stefanescu, Dan C. Mihailescu si Daniel Cristea-Enache a ales cinci finalisti: „FEM”, de Magda Carneci, „Viata lui Kostas Venetis”, de Octavian Soviany, „Emotia”, de Mirela Stanciulescu, „Matei Brunul”, de Lucian Dan Teodorovici si „Ploile amare”, de Alexandru Vlad. Toate romanele finaliste au fost publicate in cursul anului 2011.

Sursa: acadecu.ro
Sursa foto: acadecu.ro

Etichete: , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. […] Au fost anuntati cei cinci finalisti ai concursului literar "Augustin Fratila". Pe 2 noiembrie 2012, 20 de bloggeri vor desemna romanul castigator….Citeste mai mult […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.