Angelina Jolie si Sarah Jessica Parker, cel mai bine platite actrite

Scris de

Angelina Jolie si Sarah Jessica Parker, cu venituri anuale estimate la 30 milioane dolari fiecare, sunt cel mai bine platite actrite de la Hollywood, conform listei anuale Forbes.com.

Jolie a ocupat prima pozitie in top datorita succesului obtinut la nivel mondial cu filmele “Salt” (incasari de 300 milioane dolari) si “The Tourist”, pelicula ce a adus box-office-ului nu mai putin de 280 milioane dolari.

O mare parte din castigurile substantiale ale Jessicai Parker provine din reluarile show-ului de televiziune “Sex and the City”, in care a fost atat actrita, cat si producator. Filmul “Sex and the City 2” a avut incasari de 290 milioane dolari.

“Oamenii pot fi surprinsi sa vada o vada pe Sarah Jessica Parker atat de sus in top, dar ei nu realizeaza un singur lucru: in afara de actorie, ea castiga foarte mult de pe urma parfumurilor sale si a contractelor de imagine pe care aceasta si le negociaza”, a declarat scriitorul Dorothy Pomerantz pentru Forbes.com.

Jennifer Aniston si Reese Witherspoon nu sunt cu mult departe de podiumul clasamentului, fiecare dintre actrite ducand acasa 28 milioane dolari.

Filmul lui Aniston “Just go with it” este cel de-al patrulea film ce aduce printre cele mai mari castiguri Statelor Unite.

Top 10 al celor mai bine platite actrite ajunge la un total de 218 milioane dolari în perioada mai 2010 -mai 2011, potrivit Forbes.com. Cei care au realizat topul au discutat atat cu producatori, cat si cu avocati, agenti si persoane din interiorul echipelor de filmare de la Hollywood pentru estimarea sumelor pe care fiecare actrita le-a castigat.

Castigatoarea topului din 2010, Sandra Bullock si-a luat o pauza de 12 luni de la realizarea filmelor, coborand in acest an pe pozitia 9, cu venitul de 15 milioane dolari.

Autor: Maria Vasiliu

Sursa: Yahoo
Sursa foto: BBC News

Etichete: , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.