Avatar, detronat in America de Nord

Scris de

dearjohnFilmul cu cele mai mari incasari din toate timpurile la nivel mondial ramane “Avatar”. Pelicula a fost insa depasita in box-office-ul din America de Nord de filmul “Dear John”, care a avut premiera in 12 februarie.

Povestea de dragoste care ii are ca protagonisti pe Amanda Seyfried si Channing Tatum a inregistrat incasari de 32,4 milioane de dolari. “Avatar” a strans in cele sapte saptamani de difuzare 23,6 milioane, dominand clasamentele internationale cu 630,1 milioane de dolari.

Filmul “Dear John”, bazat pe romanul scris de Nicholas Sparks, prezinta o aventura pasionala dintre doi tineri, a caror iubire este marcata de evenimentele din 11 septembrie.

Pe locul al treilea in box-office-ul Americii de Nord se afla pelicula “From Paris with love”, cu John Travolta in rolul principal. Filmul a incasat aici pana acum 8,1 milioane de dolari.

Sursa: BBC
Sursa foto: Indiewire

Etichete: , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.