Destinatiile anului 2012

Scris de

Londra

Ti-ai ales deja unde sa-ti petreci concediul anul acesta? Daca inca mai ai dubii in ceea ce priveste locul in care sa te relaxezi si in acelasi timp sa vizitezi si locuri incredibile, acum este momentul sa te decizi.

Londra ramane in continuare cea mai populara destinatie turistica. Anul acesta sunt asteptati 16, 9 milioane de turisti cu ocazia Jocurilor Olimpice. Olimpiada din acest an se va desfasura in perioada 27 Iulie- 12 August.

Locul doi este ocupat de Paris unde sunt asteptati peste 16 milioane de turisti.  Catedrala Notre-Dame si  Turnul Eiffel sunt doar doua dintre atractiile tursitice care au plasat Parisul pe locul 6 in topul celor mai iubite orase de pe Pamant.

Daca inca nu te-ai decis ca una dintre aceste doua destinatii sunt potrivite pentru tine, poti sa alegi din urmatoarele orase care se afla in topul celor mai faimoase destinatii din anul 2012:

– Bangkok

– Singapore

– Istambul

– Hong Kong

– Madrid

– Dubai

– Frankfurt

– Kuala Lumpur

Sursa: CNN
Sursa foto: Tripadvisor

Etichete: , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.