Din dragoste pentru moda: prima editie a targului Amo Fashion

Scris de

Daca v-a intristat vremea in ultimele zile, atunci aveti un motiv in plus sa asteptati cu nerabdare venirea sfarsitului de saptamana: prima editie a targul Amo Fashion.

Intr-un decor elegant asigurat de Shakespeare Bar (Gangul Blanari, nr. 21), Alin Dinica va tine ocupati timp de doua weekend-uri, pe 13 si 21 august, cu un nou eveniment, desfasurat sub sloganul Moda poate fi cumparata, dar stilul imi apartine.

In prima zi va avea loc un welcome party pe cinste cu prezentarea colectiilor de toamna ale unor designeri importanti, urmand ca pe 21 august, in cadrul expozitie cu vanzare, sa puteti alege haine si accesorii pretioase, alaturi de un cocktail delicios.

Si ca orice eveniment e moda care se respecta, un dress code este mai mult decat necesar. Imbraca-te ca un adevarat star de cinema, iar cele mai frumoase tinute vor fi premiate. Nu uita sa iti exersezi semnatura, sigur vei oferi numeroase autografe.

Intrarea este libera.

Sursa: Renne
Sursa foto: Renne

Etichete: , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.