DJ Yoda vine in premiera in Romania @ Atelierul de Productie

Scris de

Ghost Town Events, cu sprijinul British Council si ArCuB, prezinta in premiera pe data de 8 Aprilie, la Atelierul de Productie, un eveniment ce poarta amprenta unei combinatii muzicale originale reprezentata de artisti precum: DJ Yoda, The Disablists, Marwan, Tremour, Dirty Dance Squad.

Experienta muzicala a evenimentului va atrage atentia celor ce vor sa guste din cultura Turntable de cea mai buna calitate, dar si celor indragostiti de funk, breakbeat, hip-hop, drum&bass pana la electro si dubstep sau celor pasionati de scratch-uri si beat-juggling.

Selector Radio, powered by British Council va fi prezent la Atelierul de Productie, incepand cu orele 20:00. Un dj Selector Radio ne va asigura incalzirea pentru petrecerea ce va urma.

Atelierul de Productie, locul unde se va desfasura evenimentul este situat pe Splaiul Unirii 160, zona Timpuri Noi.

Capul de afis al line-up-ului este Dj Yoda, aceasta fiind prima sa aparitie pe scena din Romania. De warm-up se vor ocupa Tremour si Marwan. The Disablists vor incalzi publicul pentru marea intrarea a lui Dj Yoda. Noaptea se va incheia cu Notsocommon Dj si Bully in ritmuri de booty and funky breaks, electro, techno, hip-hop si dubstep.

Dj Yoda, un adevarat pionier in arta Turntable si Audio-Video Mixing este unul din cei mai admirati si originali DJ britanici de club din lume iar seturile sale inglobeaza esenta bunei dispozitii si dau o noua dimensiune clubbingului prin alaturarea unui spectru muzical divers, Funk, Breakbeat, Baltimore, Hip Hop, Country sau Drum & Bass cu selectii video din filme, seriale sau filme de pe Youtube.

Pe langa materialele sale discografice proprii, a colaborat cu numerosi artisti internationali, cum ar fi Dangermouse (Gnarls Barkley). In 2009, Yoda a fost nominalizat la premiile “Sony Radio Academy Awards” si in prezent este corespondent pentru IDJ Magazine si Hip Hop Connection.

The Disablists, echipa de DJ castigatoare a 4 titluri de campioni in cadrul DMC UK Championships si finalisti in cadrul campionatului mondial de Scatch-uri completeaza perfect petrecerea, venind cu un bagaj enorm de cunostinte si inovatii in ceea ce priveste mixatul unic al mai multor stiluri de muzica, acestia folosind pick-up-urile drept instrumente muzicale. Cu un album lansat, acestia au luat prin surprindere criticii de muzica, oferind ceva ce nimeni nu a mai incercat pana in momentul acela.

Pretul unui bilet este de 30 de lei.

Sursa: Renne
Sursa foto: Renne

Etichete: , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.