Eclipsa si Sex and the City 2 concureaza pentru Zmeura de Aur

Scris de

Nominalizarile pentru cea de-a 31-a editie a premiilor Zmeura de Aur au fost anuntate astazi. Astfel, in cursa pentru cel mai prost film al anului 2010 au intrat “Twilight Saga: Eclipse”, “The Last Airbender”, “Sex and The City 2”, “Vampires Suck” si “The Bounty Hunter”.

Jack Black a fost nominalizat pentru rolul sau din “Calatoriile lui Gulliver”, concurand pentru titlul de cel mai prost actor cu Gerard Butler (“The Bounty Hunter”), Ashton Kutcher (“Killers” si “Valentine’s Day”) si cei doi¬†protagonisti din “Eclipsa”, Taylor Lautner si Robert Pattinson.

Aceleasi productii se regasesc in mare parte si in categoria celei mai slabe interpretari ale unei actrite in rol principal, pesemne ca un film este prost daca si actorii au o prestatie pe masura. Aici se intrec Jennifer Aniston, Kristen Stewart, Miley Cyrus, Megan Fox si cele patru actrite din seria “Sex and The City”, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kim Cattrall si Kristin Davis.

Jessica Alba s-a intrecut pe sine in alegerea productiilor in care a jucat anul trecut, astfel incat a primit o nominalizare pentru fiecare rol secundar: “Machete“, “Little Fockers“, “The Killer Inside Me”, “Valentine’s Day”. Ca o dovada a parerii pe care o sustineam mai demult, apar pe lista si Cher, Liza Minelli si Barbra Streisand.

O data cu multitudinea de productii 3D, juriul Zmeuricilor s-a vazut nevoit sa rezerve acestor filme o categorie speciala. Astfel, pentru cele mai neinspirate utilizari ale tehnologiei tridimensionale au fost nominalizate “The Last Airbender”, “Nutcracker“, “Saw VII”, “Cats&Dogs 2” si “Clash of the Titans”.

Nominalizarile pentru celelalte categorii le puteti vedea aici.

Premiile Zmeura de Aur sunt decernate actorilor cu reprezentatie slaba si de cele mai multe ori vedetele nu se prezinta la ceremonie. Anul trecut, Sandra Bullock a venit pentru a-si ridica trofeul, fiind totodata si prima actrita care castiga si Zmeura de Aur, si Oscarul in acelasi an, e adevarat, pentru doua roluri diferite. Si anul acesta, festivitatea de premiere va avea loc cu o seara inaintea Oscarurilor, pe 26 februarie.

Sursa: Renne
Sursa foto: Razzies

Etichete: , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. […] filmele cu cele mai multe nominalizari care au intrat in cursa pentru Zmeurici, “Sex and the City 2″ a triumfat la categoriile […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.