George Lucas, nervos pe clonele de sabii-laser ca in Star Wars

Scris de

buy cheap cialis

150″ height=”150″ />Regizorul George Lucas, parintele seriei Star Wars, a cerut firmei Wicked Lasers sa opreasca productia dispozitivelor care mimeaza celebra serie si ameninta cu procese in caz de refuz.

Lucas crede ca nu poate exista decat o sabie de Jedi in Univers, in timp ce Wicked Lasers crede ca cererea e ridicola. Luna trecuta, Daily Tech a prezentat produsul firmei din Hong Kong numit Spyder III Pro Arctic, o “bestie” capabila sa dea foc pielii umane si sa cauzeze orbire. Jurnalistii au comparat atunci laserul cu o “sabie laser”, deoarece semana mai mult cu iconica arma din opera SF.

Lucas a observat si el similaritatea si acum ameninta sa ii dea in judecata iar Lucasfilm Ltd a trimis o scrisoare oficiale in care cere oprirea productiei deoarece sabiile Jedi au, totusi, copyright.
Dincolo, Steve Liu, directorul executiv al Wicked Lasers, spune ca firma are multe lasere ce seamana cu Spyder III si ca designul lor nu s-a dorit o copiere a Star Wars.
In raspunsul catre Lucasfilm Ltd, Wicked Lasers spune ca a facut cateva modificari dispozitivului.

Sursa: Daily tech
Sursa foto: www.wickedlasers.com

Etichete: , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. […] “Imparatul” aparea in film. O companie din Hong Kong chiar a realizat niste jucarii bazate pe lasere atat de puternice incat seamana cu sabiile Jedi si pot provoca rani grave. Dar nu se reduce totul la numai atat: maini bionice sau degete bionice […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.